Het verhaal achter

Qbracelets

Lees waarom Quinty gestart is met het maken van armbanden.

Bij Qbracelets draait het om

PUUR VAKMANSCHAP

De vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren daar draait het om bij puur vakmanschap. Bij het creëren van onze Q collecties gebruiken detail, kwaliteit en draaggemak als leidraad. De passie voor mooie kleuren, trends en kwaliteitsproducten zorgen voor de ideeën en afwerking. Zo heeft iedere armband een totaal eigen karakter. De een simplistisch, de ander uitgesproken. Uiteindelijk goed met elkaar te combineren.

Ontmoet het gezicht achter Qbracelets: Quinty

Quinty is van jongs af aan gek op prachtige sierraden. Als kind zijnde kreeg ze geen genoeg van armbanden. De reden was dat armbanden in allerlei verschillende kleuren, materialen en formaten te vinden zijn. Ontelbare combinatie die gemaakt kunnen worden! Modetrends veranderen en zo ook de trends in sierraden. Na lang wikken en wegen besloot Quinty te starten met het maken van eigen armbanden die uniek zijn, verfijnde details bevatten en gemakkelijk te combineren zijn met zowat elke outfit.

Uniek design

Handgemaakt waardoor iedere armband anders is

Kwalitatief

Kwalitatief hoogstaande kralen die gebruikt worden voor iedere armband

Persoonlijk

Voor iedere pols is er een passende Q collectie

Trendy

Solo of gecombineerd, het kan allemaal
Iedere armband is

UNIEK & HANDGEMAAKT

Écht iedere armband is volledig handgemaakt en dat betekent dat wanneer je een armband van Qbracelets draagt, je iets uniek om je pols hebt. Ga je mee met de trend of kies je voor tijdloos? Een roze rokje draag je met een andere armband dat een zwart leren broek! Dat begrijpen wij ook. Door de 4 uitgebrachte collecties vind je bij Qbracelets voor iets wat wils.

57

blije polsen

4

ontworpen collecties

1530

kralen vast gehad

160

kralen laten vallen